Select Page

El dissabte 25 de març a les 19h a Palau Altea tindrà lloc la gala de cloenda de la primera edició del Concurs de Música de Cambra, Ciutat d’Altea. En esta final els tres grups finalistes, Synthèse Quartet, Cuarteto Iberia i Quinteto Zéphyros, realitzaran una actuació que serà qualificada pel jurat i de la qual eixirà el guanyador del concurs esmentat. Una iniciativa que arriba de la mà de la regidoria de Cultura, Palau Altea i SEDA.

Com explicaven des de l’organització, el mes de desembre passat, amb este projecte el que es pretén és democratitzar la música a totes les agrupacions xicotetes que no tenen l’oportunitat d’exhibir-se normalment en grans espais. Esta és una oportunitat de poder actuar en un lloc idíl·lic com és Palau Altea, poder concursar i mostrar allò en què les agrupacions fa temps que treballen.

En paraules de l’edil de Cultura, Aurora Serrat, “la primera fase del concurs ha estat un èxit amb més de 90 inscripcions de tot el territori nacional i ara se celebrarà la segona i darrera fase del concurs, en què es decidirà el guanyador”.

La responsable municipal de Cultura, ha reconegut la dificultat que ha tingut el jurat per triar els 3 finalistes, d’entre els 94 grups candidats, per l’alt nivell trobat en els vídeos participants. “Pel que s’espera que es visca una vesprada amb interpretacions de primer nivell de qualitat i dificultes, en què es decidirà el guanyador i s’atorgaran els premis als concursants”; ha apuntat Serrat.

El concurs atorgarà un primer premi de 1.800€, un segon premi de 1.200€ i un tercer premi de 500€. Per tant, qualsevol dels 3 finalistes podrà cobrir el seu desplaçament.

“Com a colofó a esta gala final, i mentre delibera el jurat, comptarem amb una actuació especial de SPANISH BRASS, que durant 40 minuts ens mostraran els seus més de 30 anys de trajectòria a la música de cambra. Fet que servirà tant per a aprenentatge dels joves intèrprets com per a delit del públic assistent”; ha revelat l’edil, que ha afegit que “també el públic formarà part d’esta jornada musical a Palau Altea, participant com a jurat en una categoria creada perquè el grup que obtinga més reconeixement del públic, puga realitzar un concert en algun dels espais que gestiona SEDA, gerent del Palau”.

Aurora Serrat convida la població d´Altea i els amants de la música de cambra de la comarca a gaudir d´una vesprada musical a Palau amb grans actuacions i premis.

El preu de les entrades és de 3€ per localitat i es poden adquirir a www.palaualtea.es  o a la pròpia taquilla de Palau Altea.

Pin It on Pinterest