Select Page

L’Orquestra de cambra de la Comunitat Valenciana interpretarà el Rèquiem de Mozart en el Palau Altea. Un concert que comptarà amb el Cor de Cambra de València el pròxim 24 de març a les 20.00 hores.

La interpretació d’aquesta famosa obra comptarà també amb quatre solistes; soprano, Isabel Monar, el tenor, Jorge Rodríguez Norton, mezzo, Estíbaliz Ruiz i el baix, Fernando Piqueras. El Cor de Cambra estarà dirigit per Jose Vicente Balaguer i l’orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana per Daniel Abad Casanova, que a més és el director musical del rèquiem.

Daniel Abad és dels directors d’orquestra amb una de les carreres musicals més versàtils; el seu repertori musical abasta tot tipus d’estils, des del barroc a la música contemporània i destaca per la intensitat de les seues interpretacions dels grans clàssics i la seua capacitat per a abordar des de l’excel·lència artística els diferents estils de la música clàssica, tant en el gènere simfònic com líric, contagiant la seua vitalitat musical al públic en cada concert. Ha dirigit prestigioses orquestres simfòniques a Espanya i l’estranger.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir de manera en línia en www.alteacultural.com, a la Casa de Cultura o en taquilles abans de l’actuació.

Pin It on Pinterest