Select Page

El Palau Altea ha acollit aquest cap de setmana la final de la primera edició del Concurs de Música de Cambra, “Ciutat d’Altea” de la qual va resultar guanyador el quartet de saxos Synthèse Quartet. Aquest esdeveniment va comptar amb una gran afluència de públic que es va desplaçar per a conéixer i fer costat als joves talents musicals que van arribar a aquesta final d’entre les més de 90 inscripcions del concurs.

Els finalistes d’aquest concurs van ser Synthèse Quartet, Cuarteto Iberia i Quinteto Zéphyros. Els tres realitzaren una actuació que després va avaluar el jurat per a donar pas al seu veredicte. El grup guanyador va rebre un premi de 1.800€, el segon premi de 1.200€ va ser per al quartet de cordes, Quartet Ibèria i el tercer, dotat amb 500€, per a Quinteto Zéphyros, que era de vents.

El públic va ser també jurat en aquesta ocasió, atorgant un premi. El grup que va fer la millor interpretació, segons els centenars d’assistents, va ser Synthèse Quartet. El grup podrà actuar, en obtindre aquest guardó, en un dels auditoris que gestiona SEDA.

“Voldria felicitar a les tres agrupacions finalistes i especialment a la guanyadora per la gran faena realitzada. Des del primer moment, el jurat l’ha tingut molt difícil pel nivell de tots els participants, però especialment d’aquests tres grups que ens van demostrar una gran qualitat musical i als quals els desitge molts èxits en el futur”, ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Aquest concurs naix amb l’objectiu de servir d’aparador per a agrupacions musicals xicotetes a les quals els costa accedir als grans espais, com és el Palau Altea. Una aposta per la difusió de la música, la cultura i el suport als joves talents musicals. Ha sigut organitzat per la Regidoria de Cultura, Palau Altea i SEDA.

Pin It on Pinterest