Select Page

Després de dos anys de parada en compliment de les restriccions contra la COVID-19, el Club Rítmica Altea va celebrar diumenge passat 30 de maig la primera competició presencial i amb públic. La seua entrenadora, Verónica Bódalo, ha destacat el resultat obtingut en diferents categories per les joves gimnastes, els qui van quedar totes per damunt de la 6a posició.

El conjunt aleví format per Aroa, Cristina, Naiara, Sofia i Anna va aconseguir la medalla d’or, igual que la gimnasta Ana Crespo en la categoria Baby, coronant-se com a campiona d’aquesta fase. En la categoria cadet, Lucía Llorens va pujar al podi com a primera classificada, mentre Rocío Carrión va aconseguir el quart lloc i Emma Alós, el sisé. Adriana Rivera també va aconseguir la sisena plaça en aleví.

La pròxima cita tindrà lloc el diumenge 13 de juny a Teulada.

L’edil d’Esports, Pere Barber, ha volgut felicitar públicament aquestes gimnastes alteanes pels seus assoliments del passat cap de setmana, molt significatius després de l’aturada patida per l’esport a conseqüència de la COVID-19. Una pandèmia que ha obligat a un major esforç per les restriccions sanitàries que han hagut de complir les esportistes.

Pin It on Pinterest