Select Page

La presentació tenia lloc divendres passat en el marc del Mig Any Fester.

A la vesprada-nit de divendres passat, Palau Altea es convertia en l’epicentre de les celebracions del Mig Any Fester, amb motiu de la presentació de càrrecs de les festes de Moros i Cristians del proper mes de setembre. Amb una gran presència de festers, familiars i amics dels càrrecs, Tuareg i Corsaris presentaven en societat els seus regnats; així com Els Cebers i Berebers, les xiquetes que ostentaran les alferecies Cristiana i Mora i la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, a les persones que portaran els estendards que uneixen a cadascun dels bàndols.

Juan Ramón Palencia García serà el Rei Moro 2023 i l’acompanyarà al seu regnat Myriam Rodríguez Miguel com a Ambaixadora i Marcos Martínez Jiménez en qualitat d’abanderat. Tots ells pertanyents a la filà Tuareg.

En el cas del bàndol Cristià, serà Sabrina Prada Muñoz qui encarne el càrrec de Reina Cristiana i anirà acompanyada per l’Ambaixadora, Rosa Noguera Mulet i l’abanderada Mariló Prada Muñoz; membres les tres de Corsaris.

Les Alferecies les ostentaran Julia Carro Pascual dels Cebers, com Alferez Cristiana i Ingrid Lloret González, en qualitat d’Alferez Mora, de la filà Moros Berebers.

L’Abanderada Mora de la Federació serà Maria Moltó Escoda de la filà Sarrains i la Cristiana, Beatriz Ripoll Román de Templaris.

Amb esta presentació de càrrecs festers, es dóna inici oficialment a les Festes de Moros i Cristians 2023. Unes celebracions, que al costat del Stm. Crist del Sagrari, formen part de les Festes Patronals que a Altea es desenvolupen transcorregut el període estival, concretament el tercer cap de setmana del mes de setembre.

L’Ajuntament d’Altea, en general i la regidoria de Festes, en particular, donen l’enhorabona a estes alteanes i alteans que representaran el municipi durant les Festes Patronals i els anima a gaudir-ne d’una manera especial.

Pin It on Pinterest