Select Page

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altea, regida per Marta Lloret, signa un conveni de col·laboració amb la “Federació de Moros i Cristians Sant Blai” pel qual el Consistori concedeix una subvenció de 15.000€ a esta entitat a l’objecte de la qual està la promoció d’activitats d’interès públic, com són les Festes Patronals del municipi.

La firma ha tingut lloc hui a mig dia a l’Ajuntament i ha anat a càrrec de l’edil de Festes i el president de la Federació de Moros i Cristians, Vicent Lloret.

“Esta és una col·laboració que seguim tenint amb la “Federació”, ja que des de l’Ajuntament i en especial des de la regidoria de Festes considerem que la tasca que fan és en benefici del foment de la cultura i les tradicions d’Altea”; ha declarat la regidora.

Com ha explicat l’edil, “esta és una subvenció que es dedica a finançar les despeses generals de festes com ara el muntatge de la presentació de vestits, balets, bandes de música, ajudes a filaes amb càrrecs festers”, etc” .

Per part seua, el President de la Federació ha agraït a la regidoria de Festes i a l’Ajuntament l’aportació realitzada i el suport institucional a l’entitat que presideix.

Finalment, la responsable municipal de Festes ha convidat a la participació i ha desitjat unes bones festes a la ciutadania alteana.

Pin It on Pinterest