Select Page

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha invertit més de 30.000 euros en la millora dels equips i material de caràcter tecnològic, gestió de la informació i suport informàtic per a la Policia Local d’Altea, segons ha comentat hui l’edil de l’àrea, Miguel de la Hoz.

Entre les inversions, destaca una partida superior als 18.000 euros en equips de digitalització de la informació i en l’emissora de la Policia Local que ha substituït un equip amb més de 12 anys d’antiguitat. Els agents ara disposen de tres tauletes per a la gestió de la informació i la consulta de dades de trànsit. A més, disposen de cinc PDA i sis impressores sense fils per a connectar amb aquests aparells.

“La intenció és facilitar les tasques als nostres agents, permetre’ls una gestió de les seues tasques més administratives de manera més eficient i ser més productius en la redacció d’informes, atestats o qualsevol altre tipus de documentació relacionada amb les seues parts de treball”, ha comentat l’edil de Seguretat.

La Policia d’Altea comptarà també, gràcies a la inversió de més d’11.000 euros, amb el programari de gestió policial Eurocop, capaç de digitalitzar tot el treball policial en un sol programa, realitzar estadístiques i emmagatzemar de manera ordenada diferents aspectes de l’activitat del conjunt de la plantilla policial.

Miguel de la Hoz ha explicat que la “Plataforma Tecnològica Eurocop és una solució que cobreix la gestió integral de la policia, tant en l’aspecte operacional, automatitzant totes les seues tasques operatives, administratives, judicials, etc., des de qualsevol lloc i moment), com en l’aspecte tàctic i estratègic a fi d’aconseguir la màxima eficàcia en la labor policial”.

Segons l’edil, per a l’Equip de Govern Municipal, “és molt important dotar a la Policia Local de tots els mitjans necessaris per a exercir la seua labor i fer més efectiu el seu treball, també el fet d’actualitzar-se i posar els mitjans d’última tecnologia, per a millorar la qualitat del servei i l’atenció”

Pin It on Pinterest