Select Page

Un total de 96 punts de llum il·luminaran la Parròquia Verge del Consol i la seua cúpula; un dels símbols del municipi que s’ha anomenat “la Cúpula del Mediterrani”. L’execució d’estes obres, incloses al Pla de Sostenibilitat Turística a Destinació, serà duta a terme per Elecnor. Així ho ha informat l´edil d´Infraestructures, Diego Zaragozí.

Després de la licitació del projecte, que forma part de les actuacions previstes per a la primera anualitat del PSTD, Elecnor va aconseguir la consecució del contracte que finalment s’executarà per 298.323€. Esta empresa ja es fa càrrec del manteniment de les instal·lacions elèctriques d´Altea, per la qual cosa coneix les singularitats d´haver de treballar en un enclavament com el de la Plaça de l´Església, i en concret amb el símbol per excel·lència d´Altea, l´església de La  Verge del Consol.

“L’empresa s’ha compromès a finalitzar les obres abans de juny, respectant les dates de Nadal i Setmana Santa per afectar el mínim possible l’hostaleria de la zona i el turisme que, en estes dates, ompli les terrasses, el mirador o la plaça”; ha explicat Zaragozí.

Les obres per executar inclouen el canvi del quadre de comandaments, la línia de 1.400m de noves conduccions i 96 nous punts de llum que podran tenir canvis de color i aportar dinamisme i contrast a l’espai més visitat de la ciutat.

Com ha assenyalat Diego Zaragozí, “amb esta actuació contribuirem a millorar la imatge d‟un dels símbols d‟Altea i embellir-la perquè puga ser admirada amb detall per residents i turistes; a més que contribuirà a augmentar la sostenibilitat i a produir un estalvi energètic ja que la instal·lació passarà a ser de baix consum”; conclou Zaragozí.

Cal recordar que este projecte es troba recollit al Pla de Sostenibilitat Turística a Destinació que Altea té en marxa, amb la col·laboració en la gerència de Xelus IT, empresa especialitzada en este tipus de plans i actuacions, i que suposarà per a la ciutat més de 4 milions d’euros en inversions per fer d’Altea un referent a Turisme Sostenible i Intel·ligent.

 

 

Pin It on Pinterest