Select Page

La regidoria d’Infraestructures informa del tancament al trànsit de “La Passarel·la” de vianants contigua a l’edifici de l’Ajuntament, del 8 al 12 de juliol. Els motius que porten a aplicar esta mesura són els treballs de manteniment que s’hi escometran per millorar la seguretat dels vianants. Segons explica l´edil d´àrea, Aurora Serrat.

En paraules de la responsable municipal d’Escena Urbana, “estos darrers mesos s’ha pogut observar que els llistons que conformen la passarel·la estaven deteriorats, arribant a estar trencats alguns. D’ací ve la decisió de dur a terme treballs de restauració, entre els quals hi ha la col·locació de més suports dels llistons i canvi de tots els llistons ubicats a la costera de la Passarel·la”.

Aurora Serrat recorda que “La Passarel·la” és un important punt de trànsit de vianants, ja que uneix la zona de l’Avda. Jaume I amb la zona de Comunitat Valenciana i Garganes. Per esta transcorren diàriament centenars de persones que recorren el nucli urbà d’Altea.

“L’actuació no consisteix en un lleuger manteniment de la instal·lació, sinó que se’n substituirà un tros. Per això es necessiten diversos dies per emprendre els treballs”, ha matisat Serrat.

Aurora Serrat demana disculpes a la ciutadania per les molèsties que puguen tenir a conseqüència del tancament de “La Passarel·la”, de dilluns a divendres de la setmana que ve, “però creiem que és una actuació necessària que vetlla per la seguretat dels que la transiten ”.

Pin It on Pinterest