Select Page

La Regidoria de Benestar Social, a través de l’Observatori Municipal de Persones Majors d’Altea, ha organitzat una marxa turística per a majors en el qual podran participar persones de totes les edats. Serà diumenge que ve, 6 de novembre, amb eixida a les 11h del pàrquing del Poliesportiu (pàrquing del riu Algar).

“Volem convidar a tota la ciutadania a participar d’aquesta activitat, una ruta en la qual els nostres majors puguen conéixer llocs, interactuar i tindre un oci actiu. L’Observatori treballa per a detectar, ajudar i intervindre en els casos de soledat no desitjada dels nostres majors i realitza activitats com aquesta per a fomentar la seua relació i benestar”, ha comentat el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

L’activitat, està destinada a les persones majors, però oberta a tota la ciutadania. A totes les persones que desitgen compartir un matí coneixent el litoral d’Altea i compartint un moment amb els nostres majors.

Les places són limitades, subjectes a edat. Per a inscriure’s s’ha d’acudir a la Tourist Info ( C/ Sant Pere, 14. 96 584 41 14) o al Centre Social Regidoria de Benestar Social (C/Marina Baixa, nº2. 96 688 27 02). Aquesta activitat s’emmarca dins del programa Xarxa Salut.

Pin It on Pinterest