Select Page

La regidoria d’Igualtat, regida per José Luis León Gascón, ha engegat sengles “Tallers per la Igualtat”, l’objecte dels  quals és l’autoconeixement i empoderament, en el primer dels casos i la lluita contra la discriminació laboral per raons de gènere, a la segona convocatòria. Així ho ha fet conèixer l’edil d’àrea.

Segons ha explicat el responsable municipal, el primer taller “Aprendre a conèixer-nos nosaltres mateixes”, tindrà lloc el dijous 22 de setembre, en horari 11:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00. Anirà a càrrec de la coach Inma Marco i es tracta d’un taller d’autoconeixement i empoderament adreçat a dones.

La segona de les cites abordarà “La discriminació laboral des d’una perspectiva de gènere” i consisteix en un taller teòric-pràctic que proporcionarà a les persones assistents eines per acabar amb la discriminació laboral entre dones i homes. Tindrà lloc el dijous 29 de setembre de 17:00 a 20:00h i serà impartit per Rocío Raya Galvín, Agent d’Igualtat.

Ambdues activitats es desenvoluparan al Centre Social, de forma gratuïta per a les assistents i la inscripció per participar-hi s’ha de fer mitjançant un mail a igualtat@altea.es  on conste el nom del taller al qual es vol assistir; el nom complet de la interessada i un telèfon de contacte. També serà possible la inscripció de forma personal a la regidoria.

Finalment, León Gascón anima les dones alteanes a participar en esta iniciativa “ja que el que es pretén és dotar a la ciutadania d’eines que l’ajuden a millorar el seu dia a dia, tant en l’aspecte laboral com en el personal”.

Pin It on Pinterest