Select Page

L’edil de Turisme, Xelo González ha realitzat un balanç molt positiu de la Ruta Carmelina, duta a terme dissabte passat al matí i a la qual van acudir 30 persones, que van poder gaudir de l’entorn del Camí Reial i l’obra de l’escriptora a través de la lectura de textos de “Matèria de Bretanya” i “El llamp i la sageta”.

En el transcurs de la ruta, es visitava el búnquer ubicat a la Platja de l’Olla i el Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas, situat a Villa Gadea, un dels llocs emblemàtics del municipi i on concloïa la Ruta Carmelina.

Esta ruta de caràcter turístic cultural ha comptat amb l’afluència d’alteans i alteanes que han volgut conèixer una mica més l’obra i la vida de Carmelina Sánchez-Cutillas, escriptora vinculada a Altea, la infància i joventut de la qual transcorria entre Cap Negret i Altea i de la que “Matèria de Bretanya” en dóna bon compte.

Finalment, l’edil de Turisme ha agraït la participació i implicació de Paqui Cano i Reme Gadea en la planificació i el desenvolupament de la Ruta Carmelina.

Pin It on Pinterest