Select Page

Aquesta activitat, organitzada per Educació, sorgeix d’una proposta del Consell Municipal de xiquets i xiquetes

Més de 200 xiquets i xiquetes, alumnes de 6é de primària i 4t de l’ESO dels centres educatius d’Altea, ha gaudit hui d’una jornada de convivència en la qual han practicat diferents esports nàutics. Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria d’Educació que dirigeix Miguel de la Hoz, va ser una de les propostes del Consell Municipal de xiquets i xiquetes.

Aquesta jornada lúdic esportiva celebra la fi de l’etapa de primària i la de secundària per a l’alumnat alteà i està sufragada per Educació. “Volem que tots els xiquets puguen gaudir d’aquestes activitats, gaudisquen junts i s’introduïsquen en la pràctica d’aquests esports”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor d’Educació.

Les activitats s’han dut a terme en el Club Nàutic Altea i en la Bocana Sailing Point i l’alumnat ha pogut practicar esports com padelsurf, caiac, rem o vela. “Agraïm la col·laboració del Club Nàutic Altea i la Bocana Sailing Point en l’organització d’aquestes jornades”, ha finalitzat l’edil.

Pin It on Pinterest