Select Page

La XIII edició de la fira Eco Altea ha obert hui les seues portes. La fira d’alternatives i ecologia està instal·lada amb els jardins del Palau Altea i la facultat de Belles arts i compta amb més de 100 estands. Estarà oberta hui i demà i a més dels expositors comptarà amb música i activitats infantils.

 

La regidora de Participació Ciutadana, María Antonia Laviós, i altres membres de la Corporació Municipal han inaugurat hui aquesta iniciativa que torna després de l’aturada de dos anys de pandèmia. “Eco Altea ha tornat amb més força que mai, a la vista està l’afluència en aquesta inauguració. Convide a alteans i alteanes a visitar-la i gaudir de la seua diversa programació. Estem molt contents de portar 13 anys amb ella i que siga ja tot un referent en tota la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat l’edil, María Antonia Laviós.

Joan Rovira, organitzador d’aquesta fira ha comentat que “aquesta fira té com a particularitat l’ambient que es genera, tothom ve predisposat a oferir una gran varietat d’artesania i alimentació, i la gent es va molt contenta, gaudeix molt de les activitats”.

Eco Altea, organitzat per l’associació Eco Altea amb la col·laboració de la Regidoria de Participació Ciutadana, la Universitat Miguel Hernández i de la Generalitat Valenciana, se celebra des de 2008. Compta amb tallers, ponències i activitats relacionats amb la salut, els productes de proximitat, agroecologia, bioconstrucció, consciència social, economies solidàries, sobirania alimentària, educació… Tot això, acompanyat d’un ambient festiu i lúdic, amb balls, activitats per a xiquets i xiquetes o un festival de música, en el qual participaran cantautors i grups d’Altea.

Pin It on Pinterest