Select Page

L’Ajuntament realitza una cessió de contracte per la qual Categor renúncia a l’obra en favor de Construred Obras y Servicios

La piscina municipal d’Altea ha représ les seues obres de reparació i millora i s’estima que estaran finalitzades en un termini aproximat de dos mesos. Les obres es realitzaran per l’empresa Construred Obras y Servicios després de realitzar-se una cessió de contracte per part de l’empresa Categor, licitadora inicial. L’Ajuntament d’Altea ha mantingut reunions i realitzat diferents gestions perquè l’adjudicatària executara aquesta cessió després de la paralització de les obres per problemes amb els materials.

L’alcalde de la localitat, Jaume Llinares, i els edils d’Infraestructures i Esports, Diego Zaragozí i Pere Barber, han mantingut diverses reunions, en les quals després d’una àrdua negociació es va concloure la necessitat que l’adjudicatària Categor renunciara a aquesta obra, davant la dilatació en el temps de la mateixa i la seua paralització per diversos motius.

El Consistori va concedir a Categor una pròrroga el mes de maig passat, davant la conjuntura que travessava el sector de la construcció amb l’augment dels preus i la falta de materials a conseqüència del retard en els enviaments internacionals. Però, després d’uns mesos en què les obres no s’han représ, es va decidir instar l’empresa que cedira el contracte a una altra.

La nova adjudicatària serà Construred Obras y Servicios, qui ha agafat el projecte conforme el va deixar l’empresa anterior i acabarà l’execució d’aquest, en un termini establit de dos mesos. L’empresa ja va prendre possessió de l’obra dilluns passat i han començat els treballs.

“Davant el retard de l’obra, amb períodes de paralització, fa mesos que iniciarem les negociacions amb l’empresa adjudicatària amb la finalitat de buscar solucions perquè com més prompte millor es poguera posar en marxa aquest servei tan demandat per la ciutadania. Han sigut mesos de reunions i tràmits burocràtics, que han retardat el procés, però al final s’ha trobat una bona solució per a totes dues parts i sobretot per als alteans i alteanes que, en un parell de mesos, veuran la seua piscina acabada”, ha comentat el regidor d’Esports Pere Barber.

Altres obres adjudicades a l’empresa Categor

L’Ajuntament d’Altea continua negociant la rescissió del contracte de les obres del Carrer Sol i Carrer Remei que també tenien adjudicades l’empresa Categor amb la finalitat de poder tornar a traure la licitació i poder continuar amb aquests importants projectes per a la localitat.

Pin It on Pinterest