Select Page

A primera hora del dia de hui, la Junta de Govern Local, reunida en sessió extraordinària, ha donat el vistiplau als plans de Seguretat, Salut i Obres presentats per l’empresa Hidràuliques la Foia S.L. i que regiran les obres de reordenació de les infraestructures hídriques dels carrers Portal Vell, Sol i Alacant; segons informa l´edil d´Infraestructures Aurora Serrat.

“Aprovats aquests plans, que eren el darrer pas abans del reinici de les obres, el proper dilluns 15 de gener es reprendran les mateixes”; afegeix la responsable municipal d’Infraestructures, que ha apuntat que el període previst d’execució és de 5 mesos.

Com recorda Serrat, estes obres de millora, l’objectiu principal de les quals és eliminar els problemes de salubritat i humitats que pateixen els veïns del Portal Vell, carrer Sol i carrer Alacant, donaven inici a principis de 2022. Després d’abandonar-les per part de l’empresa concessionària Categor, l’Ajuntament ha hagut d’afrontar múltiples vicissituds fins a poder dur a terme una nova concessió de l’obra que arribava al mes d’abril a la mercantil Llevantina Enginyeria i Construcció S.L. qui reprenia les obres l’octubre del 2023 i també les abandonava uns dies després. Ara és la mercantil Hidràuliques la Foia S.L. la que executarà el projecte del Portal Vell i el carrer Sol i també el projecte del carrer Alacant.

El cost total de l’actuació ascendeix a 1.055.719,28€, dels quals la Diputació d’Alacant assumeix 639.725,90€ i la resta serà aportada per l’Ajuntament.

En paraules de l’edil, “és una actuació d’uns 5 mesos de durada i pensem que el millor és reprendre les obres com més aviat millor perquè concloguen abans del període estival, atesa la ubicació de les mateixes en ple nucli antic d’Altea”.

“Amb motiu de les esmentades obres es procedirà al tall del trànsit rodat del carrer Sol i carrer Alacant. De la mateixa manera, no es podrà fer ús dels garatges de la zona durant el temps en què estiga en curs esta obra”, afegeix la regidora d’Infraestructures, que comunica que durant les obres s’ha habilitat un desviament provisional d’accés a la zona.

Aurora Serrat demana novament disculpes als veïns de la zona per les molèsties que estes obres els estan ocasionant des de fa algun temps per motius aliens al Consistori i que han fet que es dilaten més del previst inicialment.

Pin It on Pinterest