Select Page

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares i els edils d’Infraestructures i Esports, Diego Zaragozí i Pere Barber, respectivament, mantenien a finals del mes d’abril una reunió amb l’empresa adjudicatària de les obres de la piscina, Categor, amb el propòsit de buscar solucions que desbloquegen la situació actual d’aturada a les obres i agilitzar-les.

A la reunió també hi van estar presents els tècnics de les àrees competents, així com els serveis jurídics municipals. En esta trobada l’adjudicatària va explicar quines són les causes de la demora a les obres, com l’augment dels preus i la manca de materials a conseqüència del retard en els enviaments internacionals; fet que afecta de forma directa el desenvolupament normal dels treballs que s’han de dur a terme a la piscina municipal.

En estos termes, s’explicava que la bomba de calor per al tractament de l’aire i la deshumidificació, que segons els plecs tècnics ha de ser renovada, és una de les peces que més problemes està donant, ja que entre producció i enviament pot tardar fins a tres mesos, retardant així la finalització de les obres. Motius pels quals l‟adjudicatària ha sol·licitat l’ampliació del temps per acabar els treballs de la piscina.

D’altra banda, les autoritats municipals es mostraven preocupades per la situació de bloqueig que pateixen estes obres a la Ciutat Esportiva i els inconvenients que sofrixen els usuaris d’esta instal·lació.

Atesa la situació exposada per Categor, l’Ajuntament ha acceptat la pròrroga sol·licitada per la mercantil, però instant-la que, en la mesura del possible, reprenguen l’activitat a les obres que estan pendents i que no depenen del subministrament de materials.

Esta setmana l’empresa ha reprès les obres, fent feines d’electricitat a la sala de màquines i els vestidors.

Finalment, encara queda pendent la renovació del paviment de la platja de la piscina, zona que l’envolta, i la instal·lació de les noves plaques de metacrilat de la coberta.

 

 

Pin It on Pinterest