Select Page

El diumenge, 16 d’octubre, el Centre Social d’Altea acollirà la representació Lletraferida 2.0. Un espectacle familiar organitzat per les regidories d’Igualtat i Normalització Lingüística.

Segons ha explicat l’edil de Normalització Lingüística, Marta Lloret, “és un teatre on els actors se serveixen del joc per a provocar les rialles, juguen a ser personatges, recorden i repassen les pàgines i autors més significatius de la nostra literatura moderna i contemporània: Blasco Ibáñez, Teodoro Llorente, Escalant, Bernat i Baldoví… i posteriorment, les insignes figures del segle XX; des de Carles Salvador o d’Enric Soler i Godes, fins a la personificació dels més grans Joan Fuster i Vicent Andrés Estellès o la recreació de les faules reunides pel gran Enric Valor”.

“Es tracta d’un espectacle per a públic familiar, en què els protagonistes fan un recorregut divertit i entretingut per la literatura valenciana des del segle XII fins al XX de la mà de dos personatges molt particulars”; ha apuntat la regidora.

L’entrada és lliure i està limitada a l’aforament de l’auditori del Centre Social. L’espectacle compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant.

Pin It on Pinterest