Select Page

 Dimarts de juliol i agost a les 21:30h. 

El proper dimarts 13 de juliol començarà la 6a edició de Bellaguarda de Cine; una iniciativa de la regidoria de Normalització Lingüística que apropa el cinema en valencià al públic familiar. Com ha explicat l’edil d’àrea, Vicenta Pérez, “esta edició de Bellaguarda de Cine tornarà a la Plaça de la Cantereria, lloc d’origen i un dels més bonics del municipi, els dimarts 13, 20 i 27 de juliol i 2, 10 i 17 d’agost”.

L’entrada a les diferents sessions de cinema a l’aire lliure és gratuïta i l’aforament estarà limitat a les exigències del moment marcades per l’evolució de la pandèmia; ha assenyalat l’edil.

El programa de pel·lícules que es van a projectar, destinat a públic infantil i familiar, està compost per: “Espies amb Disfressa”; “Scooby”; “Les sabates roges i a els setembre Trolls”; “Onward”; “La gata espia” i “Frozen 2”.

Pérez ha apuntat que es tracta d’una activitat que compta amb la subvenció de la Generalitat Valenciana per al foment de la llengua valenciana.

Vicenta Pérez, regidora d’Educació i Normalització Lingüística convida a la participació en esta consolidada iniciativa en què “el bon ambient caracteritza la vetllada dels dimarts a la Plaça de la Cantereria”.

Pin It on Pinterest