Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha finalitzat la promoció del seu producte local i la seua cuina a Alacant Gastronòmica amb molt d’èxit. El municipi va estar representat durant els dies que va durar aquesta fira amb una important aposta per la seua cuina tradicional, basada en productes de la mar i l’horta. Centenars de persones van passar pel seu estand, afermant la localitat com a destí preferent per als amants de la cuina.

A la inauguració d’aquest esdeveniment, la fira de gastronomia més gran d’Europa, van assistir la regidora de Turisme, Xelo González, i el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz que van poder compartir la jornada amb professionals del món de la gastronomia, l’hostaleria i el turisme i van rebre la visita del secretari de Turisme, Francesc Colomer.

El municipi va donar mostra de la qualitat dels seus establiments hostalers amb una demostració, showcooking, d’un dels plats típics de la gastronomia alteana, un arròs amb sepionets i bajoqueta que van poder degustar els assistents. L’encarregat d’aquesta elaboració va ser el restaurant La Clau d’Altea.

“Estem contents i agraïts per l’oportunitat de mostrar en aquesta important fira la gastronomia alteana amb un plat tan nostre com és aquest arròs. Hem de continuar treballant per a impulsar la gastronomia i cultura d’Altea en esdeveniments tan importants com aquest”, ha comentat el gerent de la Clau d’Altea, Francisco.

Per la seua part el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha recalcat l’èxit de la convocatòria. “És molt important tindre presència en aquesta mena de fires, promocionat el producte local, les nostres jornades gastronòmiques en les quals sempre apostem pel km 0 i portar una xicoteta mostra de la nostra gastronomia. Continuem treballant per a, en breu, anunciar les pròximes accions, i les jornades de l’any pròxim, i sobretot per a continuar portant a aquesta i altres fires la nostra cultura gastronòmica”, ha finalitzat l’edil.

Pin It on Pinterest