Select Page

La Regidoria de Comerç informa que els bons es podran consumir del 5 de setembre al 5 d’octubre

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, anunciat aquest matí en roda de premsa la posada en marxa de la campanya Bo Consum Altea. Es tracta de 5 bons per valor de 10€ cadascun d’ells per a cada persona que participe en la campanya. Aquests bons arribaran a 2.484 persones i es podran adquirir del 5 de setembre al 5 d’octubre, cada bo està subvencionat per l’Ajuntament i la Diputació Provincial d’Alacant. L’objectiu principal d’aquesta campanya és dinamitzar les compres en el comerç local d’Altea.

De la Hoz, ha explicat els requisits per a participar i com es poden consumir els bons: “les persones que hagen complit 18 anys a 1 de setembre i estiguen empadronades a Altea podran ser beneficiàries d’aquests bons per a gastar en el comerç local que s’haja adherit a la campanya”. “Per a gastar aquests bons, de 10€ cadascun, s’haurà de consumir el doble del valor del bo, 20€, en el mateix comerç i són acumulables; és a dir, cada persona tindrà 5 bons de 10€ que podrà gastar en un mateix comerç o en 5 comerços diferents”; ha afegit l’edil.

Per a adquirir el bo o els bons, els interessats i interessades han de registrar-se amb el seu DNI en la web www.alteabonoconsumo.es on està tota la informació. “A partir del 5 de setembre la gent podrà descarregar-se els bons i podrà consumir-los en qualsevol comerç local adherit a la campanya fins al 5 d’octubre”, ha comentat l’edil, qui ha informat que FACPYME, Federación Alicantina de Comercio de la Pyme, estarà a Altea dos dies, 13 i 14 de setembre, per a ajudar als majors en la descàrrega dels bons o facilitant-los de manera física perquè puguen gastar-los de manera fàcil. El dia 13 a la porta de l’Ajuntament al matí i el dia 14 en el Centre Social de la Tercera Edat en horari de vesprada.

“Amb aquesta mesura farem que els 124.214€ que es repartiran, es convertisquen en un impacte econòmic de 248.428€”. Ha matisat el responsable municipal de Comerç.

La regidoria recorda que una vegada adquirits els bons, els participants hauran de consumir-los en 7 dies, si no es consumeixen, els bons tornaran a la bossa general d’abonaments, on es podran tornar a descarregar.

Respecte a la participació dels comerços, De la Hoz ha anunciat que està oberta a tots els comerços del municipi i a l’hostaleria, la plantilla de la qual siga menor de 50 treballadors; excepte salons de joc, gasolineres i estancs. Per a sumar-se a la campanya els comerços podran donar-se d’alta a partir del dia de hui en la web www.alteabonoconsumo.es (introduint les dades i adjunta de la documentació sol·licitada) on es podran consultar totes les bases. Amb el Bon Consum els comerciants aconseguien visibilitat i vendes, a més, de contribuir al desenvolupament del comerç local.

“Creiem que és una molt bona època per a gastar els bons perquè arriben després de l’estiu. Un període en el qual normalment tenim més despeses per les vacances i per la tornada al col·legi, que suposa també un augment de les despeses per a les famílies” ha finalitzat el responsable de Comerç, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest