Select Page

La Regidoria de Comerç informa que els bons es podran consumir del 7al 30 de desembre

La Regidoria de Comerç informa que els bons es podran consumir del 7al 30 de desembre la Regidoria de Comerç d’Altea ha posat en marxa una nova campanya Bo Consum per Nadal. Una iniciativa que tindrà una inversió de 124.000€. Els bons podran adquirir del 7 al 30 de desembre, cada bo està subvencionat per l’Ajuntament i la Diputació Provincial d’Alacant. L’objectiu principal d’aquesta campanya és dinamitzar les compres en aquesta època de festes nadalenques.

Cada persona que participe en la campanya podrà adquirir fins a un màxim de 5 bons per valor de 10€. Aquesta campanya de Nadal tindrà canvis respecte a la del passat mes de setembre. Els bons que no s’utilitzen caducaran als set dies i automàticament passaran a la caixa general perquè puguen ser canviats de nou. Per tant, no es reservaran, com en l’edició anterior. El bo que per exemple, es compra dilluns, caduca el diumenge a les 23.59. El bo es pot usar el mateix dia de la compra i comencen a comptar els 7 dies des del dia de la compra.

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha explicat els requisits per a participar i com es poden consumir els bons: “les persones que hagen complit 18 anys a 28 de novembre i estiguen empadronades a Altea podran ser beneficiàries d’aquests bons per a gastar en el comerç local que s’hagen adherit a la campanya”. “Per a gastar aquests bons, de 10€ cadascun, s’haurà de consumir el doble del valor del bo, 20€, en el mateix comerç i són acumulables; és a dir, cada persona tindrà 5 bons de 10€ que podrà gastar en un mateix comerç o en 5 comerços diferents”; ha afegit l’edil.

Per a adquirir el bo o els bons, els interessats i interessades han de registrar-se amb el seu DNI en la web www.alteabonoconsumo.es on està tota la informació. “A partir del 7 de desembre a les 16.00 hores la gent podrà descarregar-se el 50% bons i podrà consumir-los en qualsevol comerç local adherit a la campanya fins al 30 de desembre”, ha comentat l’edil, qui ha informat que la resta es podrà descarregar el dia 9 a partir de les 12.00 hores. “L’objectiu és donar un major ventall perquè tots tinguem les mateixes possibilitats d’accedir als bons”, postil·lava l’edil.

D’altra banda, el departament de Comerç guardarà una part d’aquests bons perquè els majors de 60 anys puguen aconseguir-los de manera presencial a l’Ajuntament. L’edil ha explicat que “en aquesta ocasió només es donaran bons de manera presencial a majors de 60 anys”. Aquests bons es podran adquirir el dia 12 de desembre a la porta de l’Ajuntament (oficina de Comerç) amb un màxim de dos DNI per persona.

“Amb aquesta mesura farem que els 124.214€ que es repartiran, es convertisquen en un impacte econòmic de 248.428€”, ha matisat el responsable municipal de Comerç.

Respecte a la participació dels comerços, De la Hoz ha anunciat que els comerços que es van adherir a la campanya anterior, no han d’aportar nova documentació, però sí que han de signar l’adhesió a la nova campanya de Nadal ja que són altres bases. Per als nous establiments que vulguen adherir-se per primera vegada, a partir de l’1 de desembre hauran d’entrar en la web www.alteabonoconsumo.es, i tindran fins al 5 de desembre per a aportar la documentació necessària per a la seua adhesió. En la pàgina web hi ha un vídeo explicatiu de com han de canviar els bons en el seu establiment i els papers aportar a la regidoria.

L’adhesió que està oberta a tots els comerços del municipi i a l’hostaleria, la plantilla de la qual siga menor de 50 treballadors; excepte salons de joc, gasolineres i estancs. “Aquesta campanya té com a objecte donar un impuls als establiments locals en una època molt apropiada, i també que els veïns d’Altea es beneficien dels bons en aquestes dates nadalenques” ha finalitzat el responsable de Comerç, Miguel de la Hoz.

 

Pin It on Pinterest