Select Page

El proper 20 d’agost, dissabte, a les 20:30h el Centre Social d’Altea acollirà la projecció de l’última pel·lícula del director Juan Manuel Cotelo, “Tengamos la Fiesta en Paz ”. Així ho ha informat l´edil de Cultura, Aurora Serrat.

Es tracta d’un llargmetratge divertit i optimista on el bon humor ajuda a afrontar qualsevol conflicte. En paraules de la productora, Infinito+1, “la pel·lícula és una invitació a l’esperança per a qualsevol família”.

Sinopsi: Carta als Reis Mags i el Pare Noel en què els protagonistes indiquen que s’han portat malament, però els seus pares s’han portat pitjor i pel seu propi bé els han hagut de castigar…

L’entrada per veure la pel·lícula és lliure i gratuïta i, com ha indicat la responsable municipal de Cultura, “esta és una bona oportunitat per veure la darrera creació de Juan Manuel Cotelo i també per xerrar amb ell, ja que assistirà al passe”.

“Juan Manuel Cotelo és un enamorat d’estes terres i passa les vacances a la veïna localitat de Calp”; ha revelat Aurora Serrat, que convida la població d’Altea, de totes les edats, a assistir a la projecció de “Tengamos la Fiesta en Paz”.

 

Pin It on Pinterest