Select Page

La regidora de Festes, Marta Lloret, agraeix la feina de preparació d’estes festes de barri.

Passat el mig dia de hui, l’edil de Festes, Marta Lloret i els responsables de la Comissió de Festes, Marcos Muñoz, Clavari, i Beatriz Ripoll Clavaria d’Honor han presentat el programa de festes de Sant Roc 2022, els dies centrals del qual tindran lloc del divendres 5 al dilluns 8 d’agost.

En el transcurs de la compareixença, la responsable municipal de Festes ha agraït la tasca de la Comissió de Festes i la seua implicació després dels dos anys de parada a conseqüència de la pandèmia. “Tenim moltes festes i molta tradició festera i esta cultura festera la portem endavant gràcies a persones com vosaltres i altres del municipi que amb el seu esforç tiren endavant les 17 festes que tenim a Altea, cadascuna amb la seua particularitat”, ha comentat Marta Lloret.

El Clavari ha estat l’encarregat de revelar el programa d’activitats que començava el 28 de juliol passat amb el Novenari en honor a Sant Roc. Un Novenari que conclourà el dia 5 a l’ermita de Sant Roc a les 21:00 h.

Este mateix divendres 5 d’agost a les 13.00h es durà a terme el volteig de campanes anunciant l’inici de les festes i a les 18.30h tindrà lloc l’Entrà de la Murta. A les 23:00h, nit jove amb l’actuació de OWIX i Desustancià.

El dissabte 6 d’agost a les 18:00h concentració a la barraca per anar a tallar l’arbret. A les 20:00h berenar a l’Era del Curruc i a les 21:00h planta de l’arbret i a continuació Coca a la Llumà. A les 23:00h revetlla amenitzada per l’orquestra “Movida EGB”. En acabar, col·locació de banderoles a l’Era.

El diumenge 7 d’agost a les 9:00h Despertà. A les 13:00h solemne missa en honor a Sant Roc, cantada pel Duo Bach, Grup Musical. A les 14:00h tret de coets voladors i en finalitzar aperitiu per a tots a la barraca festera. A les 16:30h, Inflable aquàtic i berenar pels menuts. A les 22:30h Revetla a càrrec de l’orquestra “Motorcity” i nit de disfresses.

Dilluns 8 d’agost, a les 9 h. “despertà”. A les 12:00h Missa de Difunts cantada pel Cor de la Parròquia. A les 13:00h, tret de voladors i aperitiu per a tots a la barraca. A les 14:00h, Concurs de paelles, les inscripcions de les quals s’hauran de realitzar a la barraca els dies 5 i 6. A les 19:00h música a la barraca a càrrec de “Video Festa DJ” i final de festes.

Una vegada desvetllat el programa d’actes, Beatriz Ripoll ha convidat la població a participar-hi. Unes festes en què “In Memoriam” estaran presents Pepe Falgàs, Úrsula Borja, Joan Baiona, Miguel Climent, Cosme Soler, José González, Francisco Falgàs –El Polonès- i José Alvado Miralles –Rajola-.

 

Pin It on Pinterest