Select Page

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Jose Orozco, commemorarà el Dia del Medi Ambient, que se celebra cada any el 5 de juny, amb una ruta guiada per a tota la família pel Pi del Senyoret i diferents activitats. Aquesta iniciativa tindrà lloc el diumenge, 12 de juny, a les 10.00 hores.

“Amb aquesta activitat volem continuar posant en valor el patrimoni natural d’Altea, concretament la part rural de l’horta, i que millor manera que amb un pi tan emblemàtic com és el Pi del Senyoret. Convide a tots els alteans i alteanes a participar amb les seues famílies i gaudir de la nostra naturalesa”, ha comentat Jose Orozco, regidor de Medi Ambient.

El punt de trobada serà l’Ermita de Sant Roc des de la qual s’iniciarà la ruta guiada pel divulgador ambiental Toni Mulet, qui explicarà molts dels secrets que hi ha sota l’ombra del Pi del Senyoret. Després d’ella, hi haurà jocs i manualitats, amb projectes educatius perquè els xiquets puguen gaudir i aprendre.

Pin It on Pinterest