Select Page

El director de l’ICTE, Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, Fernando Fraile, ha realitzat hui dimecres una visita de cortesia a l’Ajuntament d’Altea en la qual ha sigut rebut per l’alcalde Jaume Llinares; la regidora de Turisme, Xelo González i l’edil Miguel de la Hoz.

“Agraïm la visita del director de l’ICTE. Compartim amb ell una taula de treball en el congrés Internacional de Qualitat i Sostenibilitat Turística a Cartagena. La col·laboració amb l’ICTE és contínua, treballant per a pujar els nostres nivells de qualificació i qualitat. La reunió de hui ha sigut un repàs de la situació del turisme en el nostre municipi i els plans de futur de la localitat per a millorar la promoció turística i la marca Altea” ha comentat el primer edil, Jaume Llinares.

L’alcalde recorda que la principal premissa per la qual estan treballant és la de tindre un turisme diferent i que es trie Altea per la seua diferenciada oferta, sempre cuidant l’hospitalitat, la qualitat i sostenibilitat, i evitant la massificació del turisme.

Per part seua, el director de l’ICTE, Fernando Fraile va explicar: “he vingut a realitzar una visita de cortesia i a comunicar a l’Alcalde que la seua participació en el Congrés de Qualitat i Sostenibilitat turística a Cartagena va ser molt ben valorada” i afegia: “m’agradaria donar les gràcies a Altea per la seua implicació en la certificació en el sistema de gestió de les Destinacions Turístiques Intel·ligents.

Fraile ha estat compartint amb l’Alcalde la importància que l’obtenció de la certificació per una auditaria externa a portat a la seua gestió i al destí.

Pin It on Pinterest