Select Page

Aquest espai lúdic municipal, completament gratuït, està subvencionat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i en ell les xiquetes i els xiquets de la localitat podran gaudir de múltiples activitats lúdiques

El Regidor d’Igualtat i Benestar Social, José Luis León Gascón, ha presentat en roda de premsa la Ludoteca Municipal d’estiu un recurs que entre els seus objectius té facilitar la conciliació de les famílies del municipi i ha destacat que “la conciliació de la vida familiar i laboral és un assumpte social que concerneix a la societat en el seu conjunt, i que per tant correspon a l’Administració habilitar tots els recursos que siguen necessaris per a acabar amb el desigual repartiment de les tasques de cures i de la llar que es mantenen en el si de les famílies”.

La Regidoria d’Igualtat s’ha encarregat d’organitzar aquest recurs de conciliació en el qual es podran inscriure xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys, empadronats en el municipi i les mares i els pares del qual estiguen treballant o rebent formació laboral.

La Ludoteca Municipal estarà oberta durant els mesos de juliol i agost, i el termini d’inscripció per a apuntar-se (e-mail: igualtat@altea.es, tel. 627469683) es mantindrà obert durant tot l’estiu, fins a esgotar les 60 places disponibles. La inscripció es podrà fer per dies solts i amb horari flexible, en lloc del període vacacional complet.

L’horari d’aquest espai lúdic municipal és de 14.30 a 22.00 hores, de dilluns a divendres, i d’11.30 a 19.00 hores els caps de setmana, en les instal·lacions de la FPA. Per a desenvolupar els jocs i activitats amb els i les menors, així com per a la supervisió d’aquests, es preveu comptar amb un equip d’11 persones entre personal tècnic (coordinador/a i monitores/és d’oci i temps lliure, educació infantil, integració social o animació sociocultural), i no tècnic (dones majors de 45 anys, parades de llarga duració).

José Luis León Gascón, ha animat a les famílies del municipi al fet que inscriguen a les seues filles i fills en la Ludoteca Municipal on podran participar en activitats lúdiques i d’esbarjo dirigides a fomentar valors com la solidaritat, l’acceptació de la diferència, la protecció del medi ambient i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Pin It on Pinterest