Select Page

La ciutadania d’Altea es va bolcar ahir amb la celebració de ‘diversAltea’ la primera celebració amb diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que es va celebrar el passat dia 28 a tot el món. Al voltant de 200 persones van gaudir de les diferents activitats organitzades per les Regidories de Benestar Social i Igualtat que dirigeix José Luis León Gascón.

‘DiversAltea’ va començar ahir a la vesprada en el Centre Social amb la projecció de diferents curtmetratges amb temàtica LGTBIQ+, aquestes projeccions van comptar amb l’assistència dels equips dels curts, els seus directors, guionistes i part del repartiment que van poder explicar-los.

Després dels curts es va interpretar una obra de teatre per a adults a càrrec de ‘Improvidencia’. En finalitzar es va inaugurar el Punt ArcoIris “similar als punts violetes, i que també s’instal·laran en festes i esdeveniments que se celebren en el nostre municipi per a sensibilitzar, assessorar i informar en matèria LGTBIQ+” va comentar el regidor, José Luis León Gascón. La vetlada va finalitzar amb música i un tast de vins i bocats.

El regidor José Luis León Gascón va destacar com molt positiva aquesta primera edició i va recalcar la seua intenció de fer més gran les pròximes edicions de ‘diversAltea’ que ja és un signe d’identitat pròpia de la localitat. “Treballarem perquè aquest col·lectiu siga més visible i estiga el màxim recolzat en el nostre municipi, l’ajuntament d’Altea té un compromís amb totes les persones donant-li la màxima igualtat al seu origen, raça, gènere o condició sexual”, va finalitzar.

Pin It on Pinterest