Select Page

El passat cap de setmana Altea es va vestir de música amb la III Trobada orquestral que NEO (new experience orchestra) organitza al costat de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, regida per Aurora Serrat. Les trobades de NEO convoquen als principals músics d’Europa per a una formació integral i que propicie una vertadera ocupabilitat als futurs músics.

“És molt gratificant que projectes com aquests trien Altea com la seua seu. Ens reafirmen en la nostra aposta per la cultura, i ens situen a l’avantguarda d’aquesta. Des de l’Ajuntament estem molt contents de poder acollir tot tipus d’iniciatives que aporten valor afegit a nostra ja extensa oferta cultural”, ha declarat la regidora de Cultura, Aurora Serrat

Will Sanders, catedràtic de trompa del Conservatori de Maastricht (Holanda) i de l’Hochschule für Musik de Karlsruhe (Alemanya) va visitar a Altea. Els estudiants de música han pogut aprofundir en el coneixement del seu instrument a través d’una figura internacional.

“L’experiència ha sigut total, hem aconseguit que l’alumnat puga gaudir de la mà d’un dels grans de la música a Europa. A més, hem convidat a alguns músics de la Philarmónica Alteanense perquè participen amb nosaltres” afirma José Manuel Borrego, director pedagògic de NEO.

La pròxima trobada que ja albergarà a tots els instruments tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de juliol on a més d’un nodrit nombre de professors de les principals orquestres europees participarà la Jove Orquestra dels Illes Balears que oferirà un concert benèfic el diumenge 24 de juliol.

“Volem que Altea siga una referència mundial en la formació musical. Hem rebut alumnes dels Estats Units, Noruega, Bolívia, Mèxic… i de diferents ciutats de l’estat”, conclou Juan Francisco Ballesteros, director artístic de NEO.

Les inscripcions i matrícula estan obertes en el 645 209 213 i 679 243 596 i a través de la pàgina https://www.just4you.es/neo/

 

Pin It on Pinterest