Select Page

Els directors del projecte José Manuel Borrego i Juan Francisco Ballesteros es mostren satisfets de la temporada

El projecte musical de NEO (New Experiencie Orchestra) ha finalitzat la seua temporada a Altea aquest últim cap de setmana amb la seua trobada de piano. Aquesta startup, va nàixer amb la vocació d’acostar la música clàssica al gran públic i formar a futurs músics professionals. Els directors de l’acadèmia José Manuel Borrego i Juan Francisco Ballesteros qualifiquen com a èxit la primera temporada de l’acadèmia de NEO

Aquesta acadèmia compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, regida per Aurora Serrat, amb Florida Universitària, el Conservatori Professional de Música d’Altea i amb la SFA, Societat Filharmònica Alteanense. “És molt gratificant que projectes com aquests trien Altea com a seu. Ens reafirmen en la nostra aposta per la cultura, i ens situen a l’avantguarda d’aquesta.” ha declarat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Anteriorment han hagut altres tres trobades al llarg de l’any. El primer d’ells, va ser impartit pels professors Rafael Salinas, professor d’ESMUC i VIU, Denis Lossev, professor de l’Escola Superior Reina Sofia i Peter Bithell, professor del Guildhall School of Music deLondres. La segona trobada va integrar les disciplines de corda, guitarra i vent fusta. I a la tercera trobada va acudir el músic Will Sanders, catedràtic de trompa del Conservatori de Maastricht (Holanda) i de l’Hochschule für Musik de Karlsruhe (Alemanya).

Els directors de NEO José Manuel Borrego i Juan Francisco Ballesteros finalitzaven: “malgrat les circumstàncies adverses estem molt satisfets i fem un balanç absolutament positiu. A més volem agrair l’ajuda del personal del departament de Cultura que ens han atés en les trobades. Ara, descansarem i després organitzarem una altra pròxima temporada de NEO”

Pin It on Pinterest