Select Page

La pròxima trobada serà en els dies 20, 21 i 22 de maig

El projecte musical de NEO (New Experiencie Orchestra) s’ha iniciat a Altea, i ho va fer fa uns dies amb la seua primera masterclass de piano. Esta startup, naix amb la vocació d’acostar la música clàssica al gran públic i formar a futurs músics professionals. La primera classe va ser impartida pels professors Rafael Salinas, professor d’ESMUC i VIU, Denis Lossev, professor de l’Escola Superior Reina Sofia i Peter Bithell, professor del Guildhall School of Music deLondres.

Esta acadèmia compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, regida per Aurora Serrat, amb Florida Universitària, el Conservatori Professional de Música d’Altea i amb la SFA, Societat Filharmònica Alteanense.

“És molt gratificant que projectes com estos trien Altea com la seua seu. Ens reafirmen en la nostra aposta per la cultura, i ens situen a l’avantguarda d’esta. Des de l’Ajuntament estem molt contents de poder acollir tot tipus d’iniciatives que aporten valor afegit a nostra ja extensa oferta cultural”, ha declarat la regidor de Cultura, Aurora Serrat.

“La trobada va comptar amb un gran ambient, instal·lacions i vivències musicals de primer ordre, tant el professorat com l’alumnat van poder aprofundir en el coneixement del piano de la mà de figures internacionals”, en paraules dels directors del projecte José Manuel Borrego i Juan Francisco Ballesteros.

L’activitat docent realitzada va consentir en audicions i una masterclass de màrqueting aplicada per a músics, amb la finalitat, que joves estudiants de música tinguen un major desenvolupament professional i projecció per a les necessitats futures. La pròxima trobada que integrarà també les disciplines de corda, guitarra i vent fusta serà el 20, 21 i 22 de maig.

Les inscripcions estan obertes en www.just4you.es/neo i també en els telèfons 679 243 596 i 645 209 213.

Pin It on Pinterest