Select Page

L’Ajuntament d’Altea i el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, PCUMH, continuen apostant per l’emprenedoria i el creixement empresarial al municipi. És per això que hui ha tingut lloc la firma de renovació del programa Altea Emprende, que es desenvoluparà per quart any consecutiu. La firma ha tingut lloc al Consistori i ha estat subscrita per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i pel rector de la Universitat, Juan José Ruiz. Durant la trobada, també hi han estat presents les regidores de Cultura, i Foment de l’Ocupació, Aurora Serrat i María Antonia Laviós, respectivament i el director de l’Àrea d’Emprenedoria del PCUMH, Javier Sancho.

En paraules del Rector, “esta és una renovació de conveni per a dos anys, cosa que demostra més estabilitat i estem molt satisfets amb el rendiment dels programes que estem desenvolupant ací a Altea”.

“Estem treballant conjuntament pel bé de la zona i per la creació de riquesa d´empreses i d´idees renovadores i esperem que seguisca sent així”; ha apuntat Juan José Ruiz, que ha explicat que el conveni contempla unes activitats molt específiques que donaran molta feina per a les dues parts –PCUMH i Consitori- però això és bo”.

En este sentit, la quarta edició d’este programa ofereix networking, tallers, mentoring i premis a emprenedors i start-ups de creació recent que busquen crear o millorar el seu negoci.

Les persones interessades a obtenir assessorament personalitzat i optar als 4.400 euros en premis que es repartiran poden enviar la seua sol·licitud abans del 30 de juny. Més informació a https://emprendeumh.es/altea/ .

En nom d’Altea, l’Alcalde ha destacat la bona relació entre les dos institucions i la millora de les activitats que de forma paral·lela organitzen l’Ajuntament i la UMH. “És un honor que el Rector ens visite per signar el conveni i mantenir esta relació tan estreta amb la universitat i la Facultat de Belles Arts”; ha declarat Jaume Llinares.

“En este conveni es porta una línia de treball destinada a la investigació, al Parc Científic, a la creació de treball i allò que genera la il·lusió per este projecte compartit és l’èxit que tenen les convocatòries i la repercussió que té al carrer; les ajudes que estan arribant als emprenedors i a l’empresariat alteà”. Ha comentat el primer edil alteà, que ha posat en relleu la intenció d’ampliar el ventall de possibilitats amb noves instal·lacions per part de la UMH al campus d’Altea que suposarà una millora de les infraestructures.

Llinares ha subratllat que “el campus d’Altea, destinat principalment a les arts, té una projecció també molt gran pel que significa el suport a l’economia taronja lligada a la creativitat i a tot el sector d’innovació que pretén ajudar Altea Emprèn i que mitjançant este conveni rep un impuls molt gran”.

Finalment, Jaume Llinares ha avançat que el conveni contempla un augment dels recursos econòmics destinats a les diferents activitats que contempla Altea Emprende, per les primeres tres edicions del qual han passat més d’un centenar de participants, que han confiat en aquest programa per impulsar el naixement i el creixement dels seus projectes amb al voltant de 90 iniciatives de negoci.

Pin It on Pinterest