Select Page

Tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny a la Casa de Cultura a les 16.00 h

Altea Emprende organitza nous tallers formatius. En aquesta ocasió es basarà a donar l’oportunitat a emprenedors i empreses emergents de recent creació, de treballar amb mentors experts en la generació de noves idees, i en la definició i validació del seu model de negoci.

Aquest taller, organitzat per l’Ajuntament d’Altea i el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d’Elx, es dividirà en dues sessions, una el dimarts 7 de juny i una altra el dimecres 8 de juny, es realitzarà a la Casa de la Cultura d’Altea a les 16.00 hores. L’assistència és gratuïta, prèvia inscripció en www.parquecientificoumh.es/es/convierte-tu-idea-en-proyecto.

En la primera de les sessions, es formaran els equips de treball i s’establirà el full de ruta de cada projecte. A més, s’explicaran, definiran i analitzaran conceptes importants per al desenvolupament de les iniciatives com són els clients, el mercat, la proposta de valor o la competència. Per part seua, en la segona sessió, es posarà l’accent en aspectes com la monetització i es treballarà amb els mentors de forma personalitzada. També es realitzarà una exposició dels projectes.

Els experts encarregats d’impartir aquest taller seran el director de l’Àrea d’Emprenedoria del Parc Científic de la UMH, Javier Sancho, i els tècnics d’aquesta àrea Carlos Fabra, Germán Sánchez i Mireia Alemañ.

Pin It on Pinterest