Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat un taller positiu de Tik-Tok amb el qual es pretén afavorir el bon ús de xarxes socials i el seu funcionament entre els joves. Una activitat que se centrarà en la xarxa social Tik-Tok i en el qual s’ensenyaran diferents balls.

Una ballarina professional posarà la part activa d’aquest taller, en el qual no sols es parlarà de bones pràctiques en xarxes socials, sinó que s’aprendran balls i coreografies que es podran aplicar a Tik-Tok i serviran per a amenitzar la vesprada.

L’activitat serà el divendres 26 de maig en horari de 18.00 a 20.00 hores en el Centre Juvenil d’Altea. Està dirigida a joves de 12 a 17 anys i té places limitades que s’atorgaran per ordre d’inscripció. Per a apuntar-se es pot enviar un mail a joventut@altea.es o contactar amb els telèfons 661689083/627472083.

Pin It on Pinterest