Select Page

Els guanyadors de la Ruta de la Tapa han sigut els restaurants E-Tika i La Clau. En el matí de hui, el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz ha fet lliurament dels premis als establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa. Després del recompte de les puntuacions atorgades pels ruteros, el premi a la millor tapa obligatòria (Tapa de la primavera) ha recaigut en “E-tika” amb la seua Flor del paraíso” i premi a la millor tapa lliure ha sigut per a “La Clau” amb el seu “Aro de cerdo desmechado”.

L’establiment que ha quedat en segona posició han sigut “Bistor Shabby Chic” amb la seua tapa “Fusión go árabe” i el “Carnicero Loco” amb la seua tapa “Moikball”, ja que els dos restaurants van tindre una qualificació de 4,31 sobre 5 en la tapa obligatoria. Per part seua, “Bar Ángela” ha classificat en tercera posició per la seua tapa lliure “Sarmales” (Típica de Transsilvània)

Com a premi, els guanyadors (E-tika i La Clau) s’han emportat, a més del reconeixement dels seus clients, un val de 200€ cadascun d’ells a gastar en el comerç local i un any de publicitat gratis en la plataforma Gastroeventos, coorganitzadora de la iniciativa al costat de l’Ajuntament.

Entregats els diplomes als responsables de la Clau, E-Tika, Shabby Chic,  Carnicero Loco i Bar Ángela. De la Hoz els ha felicitat, i a més, els establiments han qualificat l’experiència de molt satisfactòria.

Així mateix, també s’han sortejat en Ràdio Altea els premis als ruteros participants. Aquests premis consisteixen en 2 vals de 100€ cadascun per a gastar en el comerç d’Altea, que han recaigut en Cristina M. i Marie T. S.; 2 lots de vi de Borpe, obtinguts per Álvaro O. i Bern B; 2 lots de Celler Príncipe de Azahar per a Inma P. i Ed H; 2 packs regal de 6 cerveses artesanes Althaia, que la sort ha fet que siguen per a Antonio M. i Stefka Z; un menjar per a 2 persones en el Restaurant Guiomar Obrador, del qual gaudirà Jeroni A; 2 caixes de degustació de productes Guiomar Obrador per a Gisle K. i Steven R. I una quadre decoratiu d’Art Altaia Altea per a Antonia R.

Per a recollir el premi, els ruteros guanyadors han de dirigir-se al departament municipal de Comerç en la planta baixa de l’Ajuntament.

En paraules d’edil responsable, “aquesta edició ha sigut tot un èxit amb més de 24.000 interaccions en l’app i al voltant de 6.500 tapes venudes”.

“Vull agrair a tots els establiments la seua participació així com el seu bon fer, ja que la qualitat de les tapes ha sigut molt notable i també vull donar les gràcies als patrocinadors i col·laboradors; Celler Príncipe de Azahar, Borpe, cerveses Althaia i la Guiomar Obrador i Café així com Art Altaia Altea així com a l’empresa Gastroeventos la seua disposició i ajuda perquè aquestes jornades tinguen continuïtat en el temps i puguen convertir-se en un referent de la comarca de la Marina Baixa”; ha apuntat Miguel de la Hoz, responsable municipal de Comerç.

La Clau i E-Tika guanyadors de la Ruta de la Tapa

Pin It on Pinterest