Select Page

12 establiments participen en aquestes jornades gastronòmiques

Les jornades gastronòmiques la ‘Ruta de la Tapa’ tornen a Altea del 12 al 21 de maig. Aquestes jornades gastronòmiques en les quals participen 12 establiments del municipi, posaran en valor els nombrosos productes agrícoles de la zona a la primavera amb les seues propostes de tapeo. Així ho han anunciat l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz i David Agüera de Más Gastro.

“Estes són les jornades amb més èxit de les que organitzem, en les quals més establiments participen i la que més gent mou. El bon temps convida a eixir a passejar per Altea i anar de bar en bar degustant aquestes meravelloses tapes. Pel que anime a tothom a participar i descobrir les tapes”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Comerç d’Altea.

Les tapes tindran un preu de 4 euros, amb beguda inclosa. Cada establiment elaborarà dues tapes, una amb ingredients de quilòmetre zero i de temporada i l’altra lliure. La Regidoria de Comerç ha elaborat un fullet explicatiu amb horaris, les tapes de cada establiment i un mapa amb les ubicacions.

A més de degustar suculentes tapes i conéixer les diferents propostes de bars i restaurants participants, els ruters podran participar en sortejos de regals com a degustacions, packs de vins etc.

Quant als premis per als establiments les tapes dels quals compten amb major valoració per part dels ruters, aquests opten a 200 € a la millor tapa obligatòria i publicitat gratis; 200 € a la millor tapa lliure i publicitat gratis durant un any. Com a novetat enguany s’ha inclòs un altre premi, a la tapa més original que tindrà de premi també 200 € i publicitat gratis durant un any.

“Aquest nou premi sorgeix amb l’objectiu de fomentar la participació dels restaurants de qualitat. Aquestes jornades demostren la gran qualitat que tenen els restaurants d’Altea i volíem premiar-ho”, ha comentat David Agüera de Más Gastro.

“Esperem que la gent gaudisca, que isca a provar les tapes i fins i tot repetisquen i valoren. És una manera de fomentar el consum a Altea i de degustar els importants productes de la nostra horta units a l’originalitat dels nostres restauradors. Voldria agrair als patrocinadors la seua participació i convidar a tothom a eixir de tapes”, ha conclòs Miguel de la Hoz.

Els establiments participants són: El Cantó del Palasiet, Bon Vent, restaurante del Club Náutico de Altea, El Carnicero Loco, La taberna marinera El Barba, Mana lounge beach, E-Tika, Plan B, Ca Raulet, Bar L’Ancora, Best Friends del Club de Tenis, La Clau i Bar Cafetería Ángela.

Pin It on Pinterest