Select Page

La regidoria de Joventut presenta les activitats previstes per al 9 i 12 de juliol.

El regidor de Joventut d’Altea, Germán Manjón ha donat a conèixer les dos activitats disposades per l’àrea que dirigeix ​​per commemorar el Dia de la Joventut a Altea. Activitats que tenen per objecte “fomentar la creativitat i les relacions entre joves”; segons ha explicat el regidor.

El dia 9 d’agost tindrà lloc l’Altea Gaming Day 2024, Game party de 17:30 a 21:30h al Centre Juvenil. Com ha explicat Manjón, es tracta d’una activitat gratuïta destinada a joves d’entre 12 i 30 anys on els inscrits podran gaudir de tornejos, realitat virtual, zona de consoles i simuladors.

En el transcurs de la jornada es podrà jugar a Fornite, Valorant, Fall Guys, Roblox, Rocket League i League Legends, entre d’altres. En paraules del responsable municipal de Joventut, “sabem que el Gaming és molt atractiu per als joves, però a més a més fomenta el pensament crític, lògic i la creativitat i creiem que és una bona activitat perquè els joves participen i es relacionin fora de l’àmbit usual del Gaming, que sol practicar-se de manera individual a casa seua i ací es dóna una altra manera de conèixer gent interessada en este tipus d’oci, que de manera ben portada és un oci saludable”.

Es tracta d’una activitat gratuïta per als participants, que compta amb el suport de l’IVAJ, i per a la qual els interessats s’han d’inscriure a https://bit.ly/alteagamingday24  o mitjançant el codi QR que apareix al cartell de l’activitat .

D’altra banda, el dia 12 d’agost es durà a terme una sessió de Microteatre, a càrrec de la companyia La Ravalera, de 22.00h a 23.30h amb eixida des de la Plaça del Convent. Per participar en esta activitat cal l’adquisició d’entrades a www.alteacultural.com , ja que el nombre màxim d’assistents serà de 120; 40 per cadascun dels tres grups que es formaran per a les tres representacions que es duran a terme en tres punts diferents del municipi. Cadascuna de les representacions té una durada de 15 minuts, aproximadament, de manera que l’activitat abasta una hora i mitja. Segons ha detallat Germán Manjón.

El preu de les entrades és de 2€ per als joves entre 12 i 30 anys i de 5€ per a la resta de la població. Les entrades estaran a la venda a partir del 12 de juliol.

El punt de Trobada serà a la Plaça del Convent on es formaran els grups a les 21:30h i aniran desplaçant-se amb un o una guia als punts de representació de forma rotatòria per veure cadascuna de les posades en escena: “Les panderoles” , “Coloms” i “Cants de Sirena”.

“Hem triat també un format de Microteatre per al mateix Dia de la Joventut, 12 d’agost, perquè creiem que el Gaming és molt interessant però també hem apostat per fomentar la cultura entre els més joves i este format de Microteatre és una bona forma de que s’interessen per les arts escèniques de forma dinàmica”; ha postil·lat el regidor de Joventut.

Finalment, Germán Manjón anima els i les joves alteanes a gaudir d’estes dos activitats organitzades pel Consistori, en col·laboració amb l’IVAJ, per celebrar el Dia de la Joventut.

“Amb estes dos activitats, volem posar en valor el fet que els joves han de eixir més al carrer i relacionar-se, així com endinsar-se en la cultura i estes dos activitats compleixen estos objectius”. Ha conclòs Manjón.

 

Pin It on Pinterest