Select Page

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, regida per Miguel de la Hoz, ha organitzat un curs de SEO destinat a pimes, autònoms i emprenedors. Aquest taller oferirà coneixement i eines que permeten utilitzar de manera òptima aquest recurs digital.

El curs serà gratuït i s’impartirà de manera en línia i presencial durant els dies 16, 23 i 30 de març. Tractarà tècniques de posicionament natural, estratègies de posicionament i optimització de llocs web per a traure el màxim rendiment i promocionar les empreses en la xarxa.

“El posicionament en internet i utilitzar d’una forma òptima eines de promoció i venda com són la pàgina web són imprescindibles actualment. Amb aquest curs volem que les nostres empreses obtinguen nocions bàsiques per a gestionar aquests importants recursos”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Comerç.

Per a inscriure’s serà necessari manar un correu electrònic a comercio@altea.es amb nom, cognoms, mail i telèfon de contacte o telefonar al 965841300. Les places són limitades.

 

 

Pin It on Pinterest