Select Page

Divendres 19 a les 16:00h a la Casa de Cultura.

La regidoria de Comerç, en col·laboració amb l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea, ALCEA, ha organitzat una xarrada informativa en què es donaran a conèixer les ajudes per a comerciants que recentment ha convocat la Generalitat, anomenades “Avalem Comerç”.

Entre les ajudes que es tractaran estan les “Crea Comerç” per reformar i millorar els establiments comercials, tallers i obradors, que es poden sol·licitar fins al proper 9 de febrer. Estes ajudes subvencionen fins al 75% de la inversió amb un límit de 40.000€. Segons les dades facilitades per l´edil d´àrea, Jose Maria Borja.

Estes ajudes s’aplicaran a actuacions realitzades entre l’1 de gener i el 31 d’octubre del 2024; assenyala el responsable municipal de Comerç, que convida els comerciants d’Altea a assistir a la xarrada informativa que serà impartida per l’assessor Gerardo Hurtado Castillo a la Casa de Cultura, el divendres 19 de gener a les 16:00 h.

Pin It on Pinterest