Select Page

El dissabte 7 de maig Altea se sumarà a la celebració del Dia Internacional de la Mare Terra, l’efemèride oficial proclamada per les Nacions Unides que té lloc el 22 d’abril. Una ruta pel riu Algar d´Altea, guiada pel biòleg Joan Piera, és l´activitat que els diferents departaments de Joventut de la Marina Baixa han decidit dur a terme de forma conjunta per donar a conèixer i reivindicar la protecció d´este emblemàtic i ric espai medi mediambiental. Així ho ha informat l´edil de Joventut d´Altea, Marta Lloret.

Com ha recordat Lloret, “este dia de la Mare Terra se celebra des que el 2009 es decidís dedicar un dia a la conscienciació de la humanitat sobre els problemes generats per la superpoblació, la contaminació, la conservació de la biodiversitat i altres preocupacions ambientals” .

El punt de trobada per participar a l’activitat serà el Centre Juvenil d’Altea, ubicat a la Ciutat Esportiva, el 7 de maig a les 10:00h.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer a través del QR del cartell o de l’enllaç https://forms.gle/riHXKL5YcHaCytmy6

Segons les dades aportades per l’edil alteana, l’activitat, gratuïta per als assistents, contempla el trasllat des dels diferents municipis de la mancomunitat de la Marina Baixa fins a Altea.

Finalment, la responsable municipal de Joventut ha animat la participació.

 

 

Pin It on Pinterest