Select Page

El Parc Natural de la Serra Gelada, al costat de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea, commemoraran el Dia Mundial dels Aiguamolls amb una ruta guiada pel riu Algar, aiguamoll més pròxim a aquest parc natural i de gran interés ecològic i mig ambiental.

L’activitat se celebrarà diumenge que ve, 25 de febrer, i consistirà en una ruta guiada en la qual es coneixerà la desembocadura del riu Algar, s’observarà com s’anellen els ocells silvestres, i s’escoltaren i es tractarà de reconéixer els seus cants. A més, es posarà de nou en llibertat a ocells recuperats.

Aquesta ruta tindrà una duració d’unes tres hores i s’iniciarà a les 9.30 hores. El punt de trobada serà el pàrquing del mercat ambulant i des d’ací els participants es desplaçaran fins al pont sobre el riu en la partida Sogai (on es realitzen les activitats), durant el trajecte es realitzaran diverses escoltes de cants d’ocells.

La inscripció s’haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es i per a més informació poden trucar al telèfon 629 321 248, en horari d’oficina de 09.00 a 14.00 h. Les places estan limitades a 25.

“El passat 2 de febrer es va celebrar el Dia Mundial dels Aiguamolls, una data que té com a objectiu crear consciència sobre el seu paper vital per a les persones i el planeta. Des del Parc i la Regidoria volem amb aquesta activitat posar en valor la desembocadura de l’Algar, que és la zona humida més pròxima a nosaltres, i recordar que els aiguamolls presten serveis essencials per a les persones, des de filtrar i subministrar l’aigua fins a protegir-nos de tempestes i inundacions o conservar la biodiversitat. Anime a la ciutadania a fer aquesta ruta, conéixer la zona, i aprendre sobre els ocells que allí habiten”, ha conclòs el regidor de Medi Ambient, Jose Orozco.

Pin It on Pinterest