Select Page

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’una atenció i una resposta empàtica, comprensiva i adequada, per part de totes aquelles persones que en la seua activitat laboral tenen, o puguen tenir, relació amb dones víctimes de violència de gènere, el departament d’Igualtat, encapçalat per l’edil Vicenta Pérez, ha organitzat una “Formació especialitzada en atenció i acompanyament respectuosos amb dones víctimes de violència de gènere” impartida per ECULGE, Grup de Recerca, Economia, Cultura i Gènere de la Universitat Miguel Hernández.

La formació tindrà una durada de 25 hores, i es realitzarà els dies 2, 10, 17, 24 i 31 de maig, de forma presencial, en horari de 9.30 a 13.30 hores, al saló d’actes del Centre Social. Es tracta d’una formació gratuïta per a les persones que hi assistisquen, el finançament de les quals procedeix del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Segons s’indica des de l’organització, es tracta d’un curs homologat per a personal funcionari i atorga certificat d’assistència per a la resta de la ciutadania.

La inscripció s’hi materialitzarà enviant un correu a Igualtat@altea.es , indicant el nom complet, DNI i un telèfon de contacte. Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció estricte i el termini màxim és el divendres 29 d’abril.

Esta “Formació especialitzada en atenció i acompanyament respectuosos amb dones víctimes de violència de gènere” respon, una vegada més, al compromís de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea amb la lluita contra la violència de gènere i l’empara a les víctimes de la mateixa.

 

 

 

Pin It on Pinterest