Select Page

El Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa s’ha va reunir ahir en el Centre Municipal El Torrejó de Benidorm per a abordar diverses qüestions, entre elles, la Guia de recursos per a víctimes de la violència de gènere que s’està articulant; així com les diverses accions que es duran a terme a nivell comarcal en el marc de la pròxima Trobada de Dones.

La programació de la Trobada es presentarà dilluns que ve, 21 de febrer, a l’Alfàs del Pi, localitat que alberga enguany la seu d’aquesta trobada.

A la reunió va assistir la regidora d’Igualtat d’Altea, Vicenta Pérez, qui va destacar la importància d’aquestes trobades “que serveixen per a treballar de manera conjunta i en la mateixa línia des de tots els ajuntaments de la comarca. Una oportunitat d’aprendre els uns dels altres i establir sinergies. S’està portant molta faena avant que prompte veurà els seus fruits”, ha finalitzat l’edil.

La reunió d’ahir s’emmarca dins de la ronda de trobades mensuals del Consell Comarcal d’Igualtat, que cada mes se cita en un municipi de la comarca. La reunió va comptar amb representants dels Ajuntaments de Benidorm, La Nucia, Altea, La Vila Joiosa, Polop, Alfàs del Pi i Callosa d’en Sarrià.

Pin It on Pinterest