Select Page

El CEFIRE, en col·laboració amb la regidoria d’Educació, regida per Vicenta Pérez, han organitzat la I Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional: un repte compartit. La cita està prevista per als dies 26 i 27 d’abril, al Centre Social d’Altea, amb l’objectiu d’afavorir que tots els membres de la comunitat educativa duguen a terme actuacions vinculades a la presa de decisions acadèmiques i vocacionals de l’alumnat.

Segons han explicat des de l’organització, les jornades han pres com a referència l’informe de l’OCDE “How youth explore, experience and think about their future”, d’octubre del 2021, en què es posa de manifest que explorar, experimentar i reflexionar sobre el món laboral en l’adolescència millora el futur professional dels joves.

Per això, a la Jornada s’aborden qüestions teòriques vinculades a l’orientació; es donaran a conèixer experiències de diferents centres que posen en pràctica actuacions per millorar la presa de decisions i es visibilitzaran els recursos de l’entorn per afavorir l’orientació al llarg de la vida.

En esta Jornada es donarà veu tant a professionals de l’educació com a famílies i a l’alumnat.

Atès que els temes a tractar són molt interessants per al conjunt de la comunitat educativa, es convida les famílies d’Altea a assistir als actes que siguen del seu interès i és convenient inscripció prèvia al mail del departament d’Educació, auxalte@altea.es

Pin It on Pinterest