Select Page

La cita turística ha tingut lloc a Brussel·les del 24 al 27 de març.

 L’edil d’àrea, Xelo González, ha realitzat un balanç molt positiu de la presència d’Altea a la fira de turisme “Salon des Vacances”, celebrada a Brussel·les des de dijous passat fins ahir diumenge.

Com indicava la pròpia edil el primer dia d’esta cita turística, “fins a Brussel·les hem portat l’àmplia oferta cultural, gastronòmica, patrimonial i esportiva que fa d’Altea una destinació mediterrània amb identitat pròpia, on dediquem un ampli apartat al turisme rural i natural; uns sectors molt valorats pels belgues”.

En tornar, l’edil de Turisme ha apuntat que “Altea segueix treballant en la desestacionalització del turisme i el públic que acudeix a esta fira és un turista que ens sol visitar en temporada baixa. Per això la motivació que ens ha portat, un any més, al Salon des Vacances”.

Xelo González ha explicat que “en el transcurs de la cita amb l´ambaixada espanyola a Brussel·les, que tenia lloc divendres a la vesprada, se’ns van oferir dades sobre les expectatives dels belgues per a la Setmana Santa i l´estiu, sent la Costa Blanca una de les primeres destinacions preferents”. “A més se’ns va traslladar que en xifres turístiques, el 2021 ha estat un any de recuperació i es preveu que el 2022 s’assolisquen xifres prepandèmia i els belgues viatgen sobretot a l’estiu pel llevant espanyol”; ha afegit la responsable municipal de Turisme.

I com és habitual en este tipus de fires, tant la regidora com la tècnica d’àrea, Ana Pérez Alós, van mantenir diverses reunions de treball amb proveïdors belgues del sector, que es van interessar principalment pel turisme esportiu nàutic i ciclista. “El que més demanava conèixer la gent era les rutes ciclistes, les activitats nàutiques, excursions, càmpings per la zona i senderisme”; ha detallat González, que ha reconegut que “molts dels demandants d’oferta ja coneixien el nostre municipi i també el veí Calp; fins i tot per tenir una segona residència ací”.

Xelo González ha conclòs el balanç positiu de la presència d’Altea al Salon des Vacances avançant que, “el proper any este se celebrarà del 2 al 5 de febrer i esperem ser-hi de nou per mostrar la gran oferta turística d’Altea”.

 

Pin It on Pinterest