Select Page

La cita turística ha tingut lloc a Brussel·les del 2 al 5 de febrer

Altea s’ha promocionat durant aquesta setmana davant el públic belga en la fira al Salon des Vacances de Brussel·les. Una cita de la qual torna amb un balanç molt positiu davant la gran afluència de públic i l’interés que aquest ha mostrat per l’oferta turística que s’ha emportat a la fira.

L’edil de Turisme, Xelo González, ha acudit a aquesta cita celebrada del 2 al 5 de febrer, on s’ha donat a conéixer la important oferta turística alteana amb la seua cultura, gastronomia, patrimoni, paratges naturals, esports nàutics i cicloturisme.

“Aquesta fira és important perquè va dirigida al particular, i sobretot assisteixen persones de mitjana edat que són el principal turista que rep Altea d’aquesta zona. Un turista que ve fora de temporada alta i que s’interessa per tots els atractius de la localitat, però sobretot busca activitats com les nostres rutes de senderes, que ha sigut l’activitat de la qual més informació s’ha sol·licitat durant aquests dies”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

Turisme Altea aposta per la promoció en fires internacionals com aquesta per a tractar de manera directa amb el públic final. Un públic, el belga, que té a Altea i la Comunitat Valenciana com a destins preferents i que són focus de la política de desestacionalització del municipi. El Salon des Vacances està especialitzada en el turisme familiar i el turista major de 55 anys.

 

Pin It on Pinterest