Select Page

La subvenció permet desenvolupaments en digitalització amb subvencions de fins a 12.000 euros en matèria de millora del portal web, comerç electrònic o cibers eguretat, entre altres aspectes

La regidora de Projectes Europeus i Ocupació, María A.Laviós, ha fet una crida al teixit productiu d’Altea, especialment a les PIMES i autònoms, perquè aprofiten el denominat ‘Kit Digital’, un programa de subvenció del Govern d’Espanya en matèria de digitalització de les empreses que pot arribar a aportar fins a 12.000 euros.

“Des de l’Ajuntament d’Altea, considerem molt important que les PIMES d’Altea puguen conéixer aquestes ajudes i beneficiar-se d’elles”, ha comentat Laviós, qui ha afegit que “aquestes ajudes, ajudaran petites empreses i autònoms a digitalitzar i modernitzar els seus negocis”.

El Govern central ha publicat la primera convocatòria de subvenció per a ajudes del programa Kit Digital, així es convoquen les primeres ajudes destinades a la digitalització d’empreses d’entre 10 i 49 empleats. Aquest programa està destinat a cobrir les necessitats de les empreses en diferents aspectes com la millora de la web i presència en internet, gestió de xarxes socials, comerç electrònic, gestió de clients, serveis i eines d’oficina virtual, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica o comunicacions segures i ciberseguretat.

Des de dimarts passat, 15 de març, les empreses interessades poden sol·licitar aquestes ajudes en la seu electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es) i el termini estarà obert durant 6 mesos o fins que s’acaben els fons.

Les ajudes es podran tramitar a través del següent enllaç: https://planderecuperacion.gob.es/como-acceder-a-los-fondos/convocatorias/dru/731/kit-digital-ayudas-destinadas-a-la-digitalizacion-de-empresas-del-segmento-i-entre-10-y-menos-de-50-empleados-en-el-marco-de-la-agenda-espana-digital-2025-el-plan-de-digitalizacion-pymes-2021-2025-y-el-plan-de-recuperacion-transformacion-y-resiliencia-de-espana-financiado-por-la-union-europea-next-generation-eu

Tràmits

La regidora de Projectes Europeus i Ocupació ha explicat que per a sol·licitar aquestes ajudes és necessari registrar-se en la web institucional www.acelerapyme.es, emplenar el ‘test d’autodiagnòstic’ sobre el nivell de digitalització de l’empresa, a través del qual es recomanaran els serveis segons les necessitats.

Posteriorment, s’ha de triar algunes de les solucions digitals que ofereixen els denominats ‘agents digitalitzadors’, que són empreses especialitzades en algun d’aquests serveis que s’han adherit al programa. L’últim pas consisteix a sol·licitar l’ajuda que ofereix ‘Kit Digital’ en la seu electrònica de Red.es (https://sede.red.gob.es).

Pin It on Pinterest