Select Page

La concessió de l’ajuda, procedents de fons de la Diputació Provincial d’Alacant, suposarà 900 euros per sol·licitant.

L’Ajuntament d’Altea donarà ajudes destinades a Pimes, micropimes i treballadors autònoms per un valor de 295.975 euros i que té com a objectiu pal·liar els efectes negatius de la Covid-19 en el teixit empresarial d’Altea. La concessió de l’ajuda suposarà la recepció de 900 euros per sol·licitant.

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Lavios ha comentat que “hem fet un esforç per aconseguir aquests fons, que completaran les prestacions d’altres programes d’ajudes perquè som conscients que determinats negocis i empreses encara es troben en situació de feblesa per la pandèmia”.

Aquestes ajudes, finançades al 100% per la Diputació Provincial d’Alacant, consta de dues línies en funció de l’activitat del sol·licitant. La Línia 2 – dotada amb 171.626 euros – tractarà d’atendre l’activitat vinculada al turisme i l’oci, com ara establiments hostalers, allotjaments, agències de viatges, empreses de turisme actiu i guies turístics. La Línia 1 cobreix la resta d’activitats i compta amb 124.349 euros.

Podran aspirar a estes ajudes aquelles empreses que hagen registrat una pèrdua de la facturació del 25% entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 en comparació amb la facturació en aqueixos mesos de 2019.

Es podrá utilizar aquests fons d’ajuda per al pagament de despeses corrents de l’activitat empresarial, que inclou el lloguer del local de negoci, despeses de consultoria i assessoria, de subministrament d’energia, aigua, telefonia, internet, seguretat, manteniment dels equips, préstecs o assegurances, entre altres.

Concessió

Lasol·licitud es realitzarà a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea, (https://altea.sedelectronica.es/ ). La concessió es farà per sorteig entre el llistat dels que complisquen tots els requisits de les bases, generant un document en el qual s’incloga aquelles sol·licituds cursades correctament. L’atzar determinarà l’inici de la concessió, ja que s’atendran per ordre fins a finalitzar la partidad’ajuda.

El termini per a presentar les sol·licituds s’obrirà després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província i hi haurà deu diez naturals.

 

Pin It on Pinterest