Select Page

Acte de commemoració va ser en el Centre Social el passat 16 de març

Les regidories de Benestar Social i Sanitat en nom de l’edil de totes dues àrees, José Luis León Gascón, van agrair públicament la labor d’institucions, entitats locals i associacions durant la COVID-19 al llarg de l’any 2020. L’acte va tindre lloc el dimecres 16 de març en la Sala d’actes del Centre Social, una data que marca el segon aniversari de l’inici de la pandèmia i a més celebra el Dia Mundial del Treball Social.

Aquest acte es va dur a terme per l’iniciativa de l’edil de l’àrea, José Luis León Gascón, d’agraïr tot el suport i ajuda rebuda al llarg de la pandèmia, especialment als mesos de confinament.

Un acte molt emotiu, en el que també va estar present l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i on es van atorgar plaques commemoratives conjuntament amb els portaveus dels grups parlamentaris del Consistori (Diego Zaragozí, Compromís, Miguel de la Hoz, PSOE, Rocío Gómez, PP, Amalia Campomanes, Ciutadans) a institucions, entitats i associacions que van realitzar una gran labor durant la crisi sanitària generada per la Covid-19 en 2020.

Els reconeixements van ser entregats a les entitats públiques, privades o sense ànim de lucre. Les agrupacions commemorades van ser Gerència del Departament de Salut Marina Baixa, Coordinadora de Salut Pública Marina Baixa, Coordinador Mèdic i Coordinadora d’Infermeria del Centre de Salut Altea, Guàrdia Civil Altea, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja Altea, Càritas, Corazón Exprés, Empresa Pública d’Altea, Fundació Salut i Comunitat, DYA, ARETE, Alacant Gastronòmica Solidària, Restaurant Oro bianco, Fruites El Callosí, L’ Antiga Rebosteria, Restaurant COLUMBUS 1492 a qui l’edil de Benestar Social i Sanitat va voler fer una menció especial al seu gerent, Denys Sameyuk de nacionalitat ucrainesa, enviant tota la seua solidaritat a Ucraïna. Per últim es va cridar al Departament de Serveis Socials a qui el regidor li va fer entrega d’una placa commemorativa i una disticinció a la treballadora social Francesca Monllor en representació de tot el departament.

Dins dels reconeixements l’edil de Benestar Social i Sanitat va voler fer una menció especial al gerent del restaurant Columbus 1942, Denys Sameyuk de nacionalitat ucrainesa, enviant tota la seua solidaritat a Ucraïna.

Per a finalitzar, José Luís León Gascón ha explicat que “Ha sigut tota una satisfacció el poder realitzar aquest acte perquè era necessari donar les gràcies a les principals ONG’s i entitats que durant la part més dura de la pandèmia han estat prestant el seu suport i ajuda diaria per a que cap ciutadà o ciutadan quedara desatés”. A més el regidor afegia que “el veure com Altea ha mostrat la seua cara més solidària front a aquesta crisi ha sigut un fet del que sentir-nos molt orgullosos i demostra com som com a poble”.

Pin It on Pinterest