Select Page

Les regidories de Benestar Social i Sanitat i en nom seu l’edil d’ambdues àrees, José Luis León Gascón, agrairà públicament la tasca de persones, entitats locals i associacions durant la pandèmia del COVID-19 al llarg de l’any 2020. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 16 de març a partir de les 18:30 al Saló d’Actes del Centre Social.

Com a responsable d’àrea, León Gascón ha explicat que “es durà a terme un acte institucional de reconeixement públic i social a persones, associacions i entitats de la localitat per la feina que han exercit durant la pandèmia”.

A este acte institucional, l’edil convida a la participació ciutadana i en paraules seues, “esta és una gran oportunitat per agrair a totes les persones i entitats la seua gran tasca i aportació en els moments més difícils de la crisi sanitària generada per la Covid- 19 el 2020”.

Pin It on Pinterest